Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Cannelloni med quornbitar, spenat och mascarpone

Betyg: 3/5 Sätt ditt betyg. 5 st har redan röstat

Ingredienser

4 person(er)
  • 8 st färska lasagneplattor
  • 2 pkt kelda ostsås

Fyllning:

  • 300 g quornbitar
  • 100 g spenat (helst färsk)
  • 200 g mascarpone
  • olivolja till stekning
  • salt och peppar

Så här gör du

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Fräs spenat och Quorn Bitar i lite olivolja cirka 5 minuter. Smaka av med salt och svartpeppar.
  2. Blanda i mascarpone, ställ åt sidan och låt svalna.
  3. Täck botten av en ugnsfast form med lite ostsås.
  4. Lägg fyllningen på lasagneplattorna och rulla ihop dem till rör. Lägg rören i rad bredvid varandra i formen och täck med resten av ostsåsen.
  5. Gratinera i ugn på 200 grader, cirka 25 minuter. Servera med en god tomatsås.