Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Bosciaola

Betyg: 0/5 Sätt ditt betyg

Ingredienser

4 portioner
  • 400 g färsk pasta
  • 1 st Piri Piri Chili
  • 1/2 dl Finhackad persilja
  • 3 msk olivolja
  • 200 g Säsongssvamp
  • 300 g Färsk korv (ex salsicca)
  • 1 dl torrt vitt vin
  • 1 dl matlagningsgrädde
  • 1 nypa Salt
  • 50 g riven parmesan
  • 2 st Vitlöksklyftor

Så här gör du

  1. Finhacka vitlök, piri-piri och persilja och fräs i olivoljan. Skiva svamp och korv och tillsätt sedan i pannan.
  2. Fräs en stund innan du tillsätter vinet och låt det stå en stund innan du slår på grädden. Salta - Sänk värmen och låt grytan dra ett tag på svag värme.
  3. Koka pastan al dente i välsaltat vatten. Häll sedan i pastan i i stekjärnet tillsammans med såsen och rör om ordentligt. Strö över riven parmesan innan servering.

Nyhet! Köpklara recept.

Det går ännu inte att köpa hem ingredienserna till just det här receptet, men du hittar många andra köpklara recept här.