Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Bosciaola

Betyg: 0/5 Sätt ditt betyg

Ingredienser

4 portioner
  • 400 g färsk pasta
  • 1 st Piri Piri Chili
  • 1/2 dl Finhackad persilja
  • 3 msk olivolja
  • 200 g Säsongssvamp
  • 300 g Färsk korv (ex salsicca)
  • 1 dl torrt vitt vin
  • 1 dl matlagningsgrädde
  • 1 nypa Salt
  • 50 g riven parmesan
  • 2 st Vitlöksklyftor

Så här gör du

  1. Finhacka vitlök, piri-piri och persilja och fräs i olivoljan. Skiva svamp och korv och tillsätt sedan i pannan.
  2. Fräs en stund innan du tillsätter vinet och låt det stå en stund innan du slår på grädden. Salta - Sänk värmen och låt grytan dra ett tag på svag värme.
  3. Koka pastan al dente i välsaltat vatten. Häll sedan i pastan i i stekjärnet tillsammans med såsen och rör om ordentligt. Strö över riven parmesan innan servering.