Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Blomkålsrisotto med kycklinglever

Betyg: 5/5 Sätt ditt betyg

Ingredienser

1 portion
  • 1 dl lantbuljong
  • 1 dl gröna ärtor
  • 1 dl finriven blomkål
  • 1 tsk smör
  • 100 g kycklinglever
  • salt
  • svartpeppar, malen

Tillbehör

  • 5 cocktailtomater
  • 1 äggula
  • svartpeppar, malen

Så här gör du

  1. Koka upp lantbuljongen och rör ned ärtor och blomkål och sjud eller ånga under lock i 10 minuter eller tills blomkålen är mjuk.
  2. Hetta upp en liten klick smör och stek kycklinglevern på svag värme så de inte bränns innan de är genomstekta. Krydda med salt och peppar.
  3. Servering: Servera kycklinglevern med blomkål, ärtor, halverade tomater och äggula. Toppa med nymald svartpeppar.