Blåbärsmüsli med yoghurt & bär

Martin Cederblad
Ingredienser
1 portion
Müsli
- 1 1 ⁄2 dl valnötter, hackade
- 1 dl cashewnötter, hackade
- 1 dl mandel, hackade
- 1 ⁄2 dl pinjenötter, hackade
- 1 dl hela linfrö
- 1 1 ⁄2 dl solrosfrö
- 1 1 ⁄2 dl pumpakärna
- 1 dl sesamfrö
- 1 dl kokosflingor
- 3 msk kokosolja
- 2 msk blåbärspulver
- 2 tsk vaniljpulver
Tillbehör
- naturell yoghurt
- hallon
- blåbär
Så här gör du
- Müsli: Sätt ugnen på 175 grader. Blanda nötter, frön, kärnor och kokosflingor och strö ut på en plåt som du täckt med bakplåtspapper.
- Klicka ut kokosoljan. Strö över blåbärs- och vaniljpulvret.
- Rosta blandningen i mitten av ugnen i cirka 20 minuter. Rör om då och då.
- Ta müslin ur ugnen och blanda runt. Förvara svalt.
- Servera müslin med naturell yoghurt, hallon och blåbär.

Du kanske även gillar
Populära recept