Bästa smörgåslunchen!

Evelina Borneling
Ingredienser
1 portion
- 1 Valfri fralla/bröd
- 1,5 tsk Senap
- 0,5 dl blandad sallad, gärna mâche, rucola, mangold
- 3 Skivor rökt skinka
- 1 ägg
- 1 tsk hackad basilika
- 1,5 msk riven färsk parmesanost
- 3 skivor tomat
- smör till stekning
- färsk tryffel efter smak eller några droppar tryffelolja
- flingsalt och svartpeppar
Så här gör du
- Hetta upp en stekpanna med smör. Knäck i ett ägg och lägg på tomatskivor, örter och salt/svartpeppar. Stek ägget cirka en minut på EN sida. Låt det vila på en tallrik.
- Bred senap på brödskivorna/frallan. Lägg på sallad, skinka och det stekta ägget. Riv över parmesanost och droppa/riv över tryffel/olja.

Du kanske även gillar
Populära recept