Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Bananbröd i långpanna – Paleo

Betyg: 4/5 Sätt ditt betyg. 10 st har redan röstat

Ingredienser

1 bröd (ca 16 bitar)
  • 4 dl mandelmjöl
  • 0,5 dl kokosmjöl
  • 5 msk fiberhusk
  • 0,5 dl krossat linfrö
  • 2 tsk brödkrydda
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk bikarbonat
  • 6 st ägg
  • 2 dl vatten
  • 2 st bananer

Så här gör du

  1. Sätt ugnen på 200° C. Blanda samman alla de torra ingredienserna i en bunke.
  2. Mixa ägg och vatten i en separat bunke.
  3. Häll över de torra ingredienserna i äggen och vattnet. Blanda väl.
  4. Tillsätt bananerna och fördela bananmoset i degen. Låt degen vila några minuter.
  5. Lägg degen på bakplåtspapper i en långpanna. Platta ut degen till en rektangel med hjälp av händerna.
  6. Picka degen i pannan med en gaffel och sätt sedan in i ugnen i ca 20 minuter.
  7. Ta ut brödet och låt det svalna något innan rutorna skärs.

Nyhet! Köpklara recept.

Det går ännu inte att köpa hem ingredienserna till just det här receptet, men du hittar många andra köpklara recept här.