Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Äggwrap med skinka och paprika

Betyg: 3/5 Sätt ditt betyg. 2 st har redan röstat

Ingredienser

1 portion
  • 1 ägg
  • 1 tsk havreyoghurt
  • 1 krm salt
  • ½ tsk olivolja till stekning

Fyllning

  • 1 skiva rökt skinka
  • ½ paprika
  • 20 g bladspenat
  • 2 cocktailtomater
  • en bit gurka
  • persilja
  • flingsalt
  • svartpeppar, nymald

Så här gör du

  1. Vispa ihop ägg, havreyoghurt och salt.
  2. Hetta upp oljan i en mindre stekpanna.
  3. Häll i äggsmeten och tippa runt pannan så att smeten fördelas över hela pannan. Stek båda sidor gyllenbruna.
  4. Servera med skinka, paprika, bladspenat, tomater och gurka.
  5. Toppa med lite persilja, flingsalt och nymald svartpeppar.