Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Äggröra med sauterad rödlök & anjovis

Betyg: 5/5 Sätt ditt betyg

Ingredienser

4 PORTIONER
  • 3 msk hackad rödlök
  • 4 ägg
  • 1 ⁄2 dl vispgrädde
  • 8 anjovisfiléer, skurna i bitar
  • salt & malen svartpeppar
  • smör till stekning
  • Tillbehör
  • 4 msk hackad rödlök
  • 4 msk hackad gräslök
  • 2 dl gräddfil

Så här gör du

  1. Sautera rödlöken i smör i stekpannan.
  2. Knäck äggen i en skål och rör om.
  3. Vänd ner äggsmeten i stekpannan och tillsätt grädde.
  4. Värm på medelvärme tills äggen börjar stelnar och det blir en krämig och fin äggröra
  5. Tillsätt anjovisen. Salta och peppra.
  6. Servera äggröran i ansjovisburkar eller små skålar med hackad lök, gräslök och gräddfil.

Nyhet! Köpklara recept.

Gillar du det här receptet? Nu kan du enkelt köpa hem alla ingredienser direkt till din dörr! Läs mer om köpklara recept.

Nyhet! Köpklara recept.

Det går ännu inte att köpa hem ingredienserna till just det här receptet, men du hittar många andra köpklara recept här.