Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Ägghalvor med krämig räkröra i silversked

Betyg: 0/5 Sätt ditt betyg

Ingredienser

6 bufféportioner
  • 150 g skalade räkor i lake, avrunna
  • 3 msk majonnäs
  • 1 msk crème fraiche
  • 4 st hårdkokta ägg, kalla
  • 2 msk finhackad gräslök
  • stött rosépeppar

Så här gör du

  1. Lägg räkorna på ett fat och klappa dem torra, t ex med hushållspapper.
  2. Blanda majonnäs och crème fraiche. Vänd ner räkorna och blanda försiktigt.
  3. Skala och dela äggen.
  4. Lägg skedarna på ett serveringsfat. Lägg 1 ägghalva i varje sked.
  5. Toppa äggen med räkröran. Garnera med gräslök och rosépeppar.