Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

After eight-päron

Betyg: 4/5 Sätt ditt betyg. 4 st har redan röstat

Ingredienser

6 portioner
  • 2 burkar konserverade päron i juice, à 415 g
  • 10 After eight-chokladplattor mint

Till servering

  • 2 dl lättvispad grädde
  • 2 tsk florsocker

Till garnering

  • mynta

Så här gör du

  1. Sätt ugnen på grill 250 grader. Låt päronen rinna av i en sil. Spara lite av juicen.
  2. Lägg päronen med kupiga sidan nedåt i en smord ugnssäker form. Skär eventuellt bort en tunn skiva i botten, så att de ligger stabilt i formen. Häll lite av spadet i formen.
  3. Toppa päronen med chokladplattorna. Gratinera i mitten av ugnen, cirka 5 minuter. Garnera med mynta och servera med lättvispad grädde smaksatt med florsocker.