Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

LAX-, ÄGG & SPENATSALLAD

Betyg: 4/5 Sätt ditt betyg. 3 st har redan röstat

Ingredienser

1 portion
  • 1 ägg
  • 50 g rökt lax
  • 1 liten morot
  • 10 g pekannötter
  • 1/2 dl crème fraiche
  • 1 msk majonnäs
  • 1 dill
  • 40 g färsk babyspenat

Så här gör du

  1. Koka ägget, kyl ner det och mosa det lätt. Skär laxen i bitar.
  2. Riv moroten och hacka nötterna.
  3. Blanda crème fraiche, majonnäs och hackad dill. Smaka av med salt och peppar.
  4. Häll dressingen i botten på en matlåda. Fyll på med spenat, lax, ägg, morötter och nötter.