Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Matig sallad med korv och fetaost

Betyg: 3/5 Sätt ditt betyg. 3 st har redan röstat

En mättande LCHF-sallad.

Ingredienser

1 portion
  • 
120 g rucola
  • sallad
  • 
1 burk kronärtsskockshjärtan
  • 
1 morot
  • 
300 g fetaost
  • 
120 g haricots verts
  • 
200 g körsbärstomater
  • 
300-400 g smakrik korv

  • smör eller kokosfett att steka i
  • 
3 msk olivolja
  • 
1 msk vit balsamvinäger

  • lite färska örter

Så här gör du

  1. 
Lägg rucolasalladen på 4 tallrikar. Häll av vattnet på kronärtskockshjärtanen och skär dem i fjärdelar. Skala moroten och hyvla den sedan i strimlor.

  2. Skär fetaosten i tärningar. Koka haricots vertsen några få minuter och spola dem sedan med kallt vatten.

  3. Skär körsbärstomaterna i halvor. Skär korven i bitar och stek i smör eller kokosfett.

  4. Lägg upp alla ingredienser på rucolasalladen och ringla över olivolja och balsamvinäger. Dekorera med örter.