Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Rätt Rätt med Amir Kheirmand och Andreas Ivarsson

Rätt Rätt med Amir Kheirmand och Andreas Ivarsson

Det här är en smart grej; Amir Kheirmand från Sveriges Mästerkock och Andreas Ivarsson från In the Kitchen har gett sig på att hitta de bästa recepten på nätet. Därför startar de nu en Youtube-kanal som går under namnet Rätt Rätt.

På kanalen kommer de testa recept på allt möjligt och hitta det bästa receptet, de utgår från vad svenskarna söker efter på internet och tar reda på vilket som är godast!

– För ett par månader sen skulle jag göra en kladdkaka. När jag googlade på “kladdkaka recept” fick jag 150.000 träffar. Men vilket recept är bäst? Vilket recept ger kladdigaste och godaste kladdkakan? säger Amir Kheirmand.

– Jag tänkte att om jag undrar det här så måste många andra undra samma sak. Jag bollade detta med Andreas och idén kring Rätt Rätt föddes, fortsätter Amir.

I första avsnittet är ämnet just kladdkaka och vi får se om Roy Fares, Leila Lindholm, Mia Öhrn, Linda Lomelino, ICA eller Arla har bästa receptet. Kladdighet, smak, utseende och svårighetsgrad är momenten som avgör vinnaren. Redan nu kan du se en teaser på YouTube-kanalen och första avsnittet släpps 07.30 lördag morgon.

Efter att ha testat och fått fram den bästa kladdkakan så testar de vidare.

– Vår förhoppning är att kunna släppa ett avsnitt i veckan. Just nu har vi programidéer för ett 50-tal program, säger Andreas Ivarsson.