Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Omnipollos bar – här ska den ligga

Omnipollos bar – här ska den ligga
Omnipollo har sedan länge aviserat att de ska bli med bar och nu har de också avslöjat att den ska ligga på Södermalm.

Adressen? Hökens gata 3. Jag skulle säga att platsen är perfekt utvald, 20-30 meter upp från den intensivt besökta Götgatan på Södermalm och med Mosebacke, Oliver Twist och Akkurat på nära avstånd. Tala om att Södermalm skulle bli ytterligare en väldigt stark öl-stadsdel!

I och med öppnandet av Omnipollos bar så innebär det att Stockholm får sin tredje bryggeribar. Sedan tidigare finns Brewdog Bar och Mikkeller Bar och så Omnipollos nya bar – som för övrigt ska heta Omnipollos hatt. Fler lär vara på gång, sedan länge letar Södra Maltfabriken efter en bra lokal för bryggeri och bar och Galatea har köpt Gamla Stans bryggeris gamla bryggverk och letar efter lokal till en bryggpub där den ska stå. Oklart dock om det är tänkt att den ska befinna sig på Södermalm – förmodligen inte.

Dessutom vore det väl inte helt otänkbart om den göteborgska baren Brewers Beer Bar får sig en filial i Stockholm – en ölkrog enligt samma koncept med huvudsakligen öl från 031-området skulle utan tvekan bli en succé även i Stockholm.

Omnipollos Hatt under ombyggnad.

Omnipollo Bar i vardande?

Omnipollos nya bar är väldigt välkommen så klart, kolla in kommentarerna på Omnipolls hatt-sidan på Facebook.

Omnipollos hatt - kommentarer.

Omnipollos hatt förresten, vad är det för namn? Ja, Karl Grandin, ena halvan av Omnipollo, driver ju sedan tidigare pizzerian Pizza hatt, jag tippar att det är en parafras på det namnet.

Läs också: Kolla in vad Omnipollo håller på med mer