Logga in här

Mittkök.se är medlemmarnas matsajt

Hos Mitt kök får du varje dag tips och inspiration på härliga recept, matiga nyheter och tester av de senaste mat- och köksprodukterna. Vår största styrka är våra fantastiska medlemmar som dagligen delar med sig av sina bästa recept och tips för att förenas kring det vi älskar mest; mat och dryck!

Nyhetsbrev

Mitt kök ger dig nya härliga recept, matiga nyheter och  smarta tips och guider till de absolut bästa köksprylarna. Signa upp få exklusiva nyhetsbrev från Mitt kök som skickas ut en gång i veckan.

Följ oss i sociala medier!

Mitt kök-redaktionen

Mitt kök är en härlig och inspirerande matsajt och magasin som vänder sig till alla som gillar mat, dryck och bakning. Kontakta oss på redaktionen om du har frågor eller synpunkter om webbplatsen eller magasinet.

Mittkök.se

Beatrice Lindholm | Redaktör
beatrice.lindholm@expressen.se

Jorunn Amcoff | Webbredaktör
jorunn.amcoff@expressen.se

Patricia Higson | Webbredaktör
patricia.higson@expressen.se

Tidningen Mitt kök

Ulrika Fürstenhoff | Redaktör
ulrika.furstenhoff@expressen.se