Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Hoppapalooza kommer tillbaka och Brekeriet bar…ish

Hoppapalooza kommer tillbaka och Brekeriet bar likaså.

Det kanske har varit lite mycket Göteborg i bloggen den senaste tiden? Nja, det tycker jag nog inte. Men vi kan väl slänga in lite Malmö också? Av alla möjliga anledningar som finns!

Dels för att det blir en (1) Brekeriet Bar…ish i år och det är en för att det är en och ingen mer. Den blir på Malmö brygghus-baren Hamnmästaren den 8 augusti och jag tror att den kommer bli legendarisk. Varför? Ja, kombinationen Brekeriet och Hamnmästaren och Malmö och augustivärme låter som en bra kombination av bra och bra och bra och då brukar det bli bra.

Dels för att det blir Hoppapalooza i år igen, den lilla ölfestivalen med de stora smakerna som man skulle kunna säga om man vore på det humöret. Och det är man ju!

Hoppapalooza anordnas av South Plains brewing och uppställningen är gräddan av gräddan av Skånebryggerier. Ja, än så länge saknas det några men ändå. Vad sägs om Malmö brygghus, Brekeriet (!), Brygghuset Finn, Nerdbrewing och Lundabryggeriet, bara för att nämna några. När det hålls? Lördagen den 1 augusti!

Så det blir Malmö i augusti och sedan Kalmar i mitten av augusti och vad ska vi hitta på mer? Ja, det finns ju det här att besöka i Malmö också…

Hoppapalooza

Foto: South Plains brewing