Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Hej alla bak- och matglada!

Hej alla bak- och matglada!

Hej alla bak- och matglada!

Vad roligt att få börja blogga här tillsammans med ett härligt gäng! Jag tänkte presentera mig själv och berätta vad ni kommer få ta del av i den här bloggen!

Jag heter Jennifer Lindberg och är 23 år. Jag är egen företagare och jobbar lite extra här och var, jag gör lite små artikel/recept jobb och massa annat kul. Jag är en riktig livsnjutare som älskar att göra roliga saker i livet, resa, baka och ha de kul! Jag bor tillsammans med min sambo Henrik och vår mops Märta (som är med mig och bakar och kommer synas mycket här i bloggen). Jag bor i centrala Skövde men kommer från Stockholmstrakten där jag är uppväxt. Och vad är jag egentligen? Joo, jag är utbildad bagare & konditor, hälsocoach och Folkhälsovetare! Och vad vill jag göra med allt detta? Jag har verkligen ingen aning!

Här i bloggen kommer ni få se massa inspirations bilder, mina favorit recept och massa annat kul som har med främst bak att göra! Jag skriver även om mina tankar och funderingar kring bakvärlden. Ni hänger väl med?

Kram Jennifer 

newprofilapicc2