Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Vinterns nyheter i snacks och godishyllan – från Olw, Fazer, Coca cola och Annas pepparkakor

I vinter kommer en massa spännande nyheter för den som älskar att snacksa i tv-soffan. Bland nyheterna kan vi hitta godis, snacks, glass och dryck från både Olw, Coca cola, Fazer och Annas pepparkakor. Mitt Kök har förstås provsmakat och hittat sina favoriter från säsongens nyheter.

Är du en riktig snacksfantast? Då ska du läsa vidare. Inför vintern 2019 släpps det flera spännande nyheter i både snacks- och godishyllorna, men också i kylen och frysdisken. För vad sägs om nya Dumle Caramel Cranberry, en mjuk kola med tranbärssmak och sammetslen choklad. Eller föredrar du snacks så kommer Olw med Cheez Snow Balls med smak av white cheddar och sourcream. Även Coca cola släpper nyheter i kyldisken, den här gången med smak av kanel. Är du ett glassmonster som tycker att det går lika bra att äta glass på vintern som på sommaren så har Annas pepparkakor kommit ut med en egen pepparkaksglass inför stundande säsong. Mitt Köks testpanel har smakat och satt betyg på alla nyheterna. Klicka vidare för att se testpanelens omdöme.

OLW – Cheez Snowballs

OLW – Cheez Snowballs

OLW släpper sin nyhet ”snowballs” som kommer ut som limiterad smak under höst och vinter. Bollarna är vita precis som snöbollar och har fått smak av vit cheddar och sourcream. Produkten finns redan nu att köpa på Hemmakväll och kommer från och med vecka 42  att finnas i övriga matvarubutiker.

Omdöme från Mitt Kök:
Härlig syrlighet som inte finns i vanliga ostbågar. Perfekta kombon av sourcream och cheddar. Bollarna smälter i munnen och det är nästan omöjligt att sluta äta när man väl börjat. Påminner en del om OLWs andra klassiska ”Stjärnor” i en härlig mix med deras klassiska ostbågar. Mums! Hoppas på att dessa blir ett stående inslag i chipshyllan.

Betyg:
1 av 4