Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Heidi Klum gör klädkollektion för matjätten Lidl

Supermodellen Heidi Klum rör sig obehindrat mellan de exklusiva modehusens catwalks, tv-serien Project Runway och nu klädkollektion för en tysk matjätte. Foto: Lidl
Heidi Klum och modeller i plagg från Esmara-kollektionen. Foto: Lidl
Tyska matkedjan Lidl satsar på mode och tar hjälp av en supermodell för att marknadsföra sina kläder. Heidi Klum är namnet som ska sätta matjätten på klädkartan.

Supermodellen Heidi Klum har gått visningar för de stora modehusen, varit en flitigt anlitad Victorias Secret-ängel och frontat mängder av modemagasin genom åren. Förutom karriären som fotomodell har hon ett eget underklädsmärke, varit programledare för Project Runway och har även jobbat som skådespelare.

Hösten 2017 sätter hon stjärnglans på tyska matkedjan Lidls klädutbud med kollektionen Esmara by Heidi Klum. Den innehåller allt från spets och leopardmönstrat till skinnplagg i blått.

– Jag ville skapa mode med en wow-effekt som gör det enkelt att kombinera plaggen. Mode för kvinnor som vill klä sig snyggt och allt till ett oslagbart pris, säger Heidi Klum i ett pressmeddelande.

Plaggen, som kostar mellan 70 och 200 kronor, skinnjackorna cirka 600 kronor, finns i matjättens utbud från och med 18 september.