Logga in här

Twistpåsen ändras – här är nya bitarna

Twist får nytt innehåll. 11 godisbitar blir 13 i årets påse.
Eclairs smakar karamell med en kärna av mjölkchoklad. Banan är en mjölkchokladpralin med söt bananfyllning.
Chokladjätten Marabous Twist får nytt innehåll, igen. Men inga bitar försvinner, istället blir de 11 godisbitarn från och med nu 13.

Kanske norpar du nougatcrisp så snabbt du kan, eller letar efter den söta lakritsen? Liksom smågodis eller pralinerna i en chokladask har vi ofta favoriter, och det gäller även innehållet i en påse Twist. Produkten har funnits sedan 60-talet och innehåller 11 bitar. I år får dessa sällskap av två nya praliner – Twist Eclairs och Twist Banan. Den förra smakar karamell med kärna av mjölkchoklad medan den senare har en söt bananfyllning.

Sara Sjöholm, varumärkesansvarig på Mondelēz AB, säger i ett pressmeddelande att det ska bli spännande att se hur de två nya pralinerna mottas av folket.

– Förhoppningsvis hittar någon en ny favorit, säger Sara Sjöholm, avslutningsvis.

Tidigare under hösten presenterade företaget den nya pralinen i Aladdinasken, kakaokrisp, som ersatte tryffel som fick lämna asken.

Om nykomlingarna gör succé i Twistpåsen eller om de åker ur redan nästa år återstår att se. Det är nämligen inte första gången man förnyat innehållet. Sedan starten är det endast ”Lakrits” och ”Cocos” som fått hänga med till idag.

Läs också: Delicato gör egen variant av Aladdinasken – se här!

Läs också: Stort test av 13 sorters mjölkchoklad

Twist är en godispåse som innehåller praliner med papper på, det vill säga det är invridna, ”twistade” i papper.

Twist är en dansform som introducerades i början av 1960-talet.

Källa: Wikipedia