Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Triumf Glass lanserar Tutti Frutti-glass

Tutti Frutti-glassenär en mix av lemonadis och gräddglass med smak av päron. Den är dessutom fylld med en smakrik bärrippel.
Även Barebells har släppt nya glassmaker, bland annat Banana Chocolate med smak av banan och choklad samt Raspberry Licorice, som är en hallonglass med salt lakritsswirl och knapriga lakritsflakes.
Inför sommaren 2019 släpper Triumf Glass en söt glassnyhet för alla godisälskare, nämligen Tutti Frutti-glass.

Godiset Tutti Frutti är en riktig favorit hos både stora och små, nu meddelar Triumf Glass att de lanserar godiset i glassformat. Enligt pressmeddelandet är det en pigg kombination av lemonadis och krämig gräddglass med smak av päron, som dessutom är fylld med smakrik bärrippel. Glassen är laktosfri och storleken på förpackningen  rymmer hela 480 ml glass.
– Vi är väldigt glada över att kunna lansera den stora favoriten Tutti Frutti i glassformat. Det blir ett fantastiskt komplement i vårt Fazersortiment med en smak som många känner igen. säger Felix Müntzing, marknadschef på Triumf Glass, enligt pressmeddelandet.

Utan tillsatt socker

Även Barebells som har proteinberikade produkter har släppt nya glassmaker inför sommaren 2019.  Smakerna Caramel Pecan, som är en karamellglass med salt kolasås som är omsluten av choklad och knapriga pekannötter samt deras proteinbar Hazelnut & Nougat gör entré i glassformat. Den senare är en hasselnötsglass med mjölkchoklad, nougat och crunch av hasselnötter. De släpper även två halvlitersförpackningar med smak av banan och choklad samt hallon och lakrits.

Mitt kök har testat nyheten och här är omdömet:

”Smakar verkligen Tutti Frutti! Barnslig, söt och färgglad. Älskar man godiset så kommer man troligtvis också älska glassen.” Betyg 4 av 5

Läs också: GB – Här är årets nya glassar 2019
Läs också: GB tar bort flera populära glassar ur sitt sortiment 2019