Logga in här

Sommarens smaknyheter 2020: Dumle Strawberry och Marabou Äppelpaj

Sugen på att testa något nytt? Lagom till sommarens intåg släpps en hel del spännande nyheter i butik, välj bland läskande drycker, snacks eller godis – allt redo att packas ner i picknick-korgen eller bara att mumsa på hemma i tv-soffan.

Det dyker upp många spännande nyheter i butikshyllorna i vår och sommar, men en smak som har en lite mer framträdande roll hos flera av nyheterna och som vi ser en viss trend i just nu är svenskarnas favoritbär, jordgubben som återfinns i både dryck, choklad och seg kola. Vad blir du extra sugen på bland nyheterna?

Fanta #What The Fanta och Coca-Cola Light Twisted Strawberry

Fanta #What The Fanta och Coca-Cola Light Twisted Strawberry

#What The Fanta kommer i flera olika smaker, men i samma färg och i en identisk burk. Coca Cola AB skriver att de uppmuntrar konsumenterna att smaka och gissa vilken Fanta det är i burken. Det är alltså omöjligt att skilja de åt bara utifrån utseendet.

– Vi vet att många konsumenter är nyfikna på Fantas värld av olika smaker och tycker om när Fanta kommer med nyheter. En liknade produkt lanserades i Asien 2018 och blev väldigt populär, och vi vill såklart också kunna erbjuda den här spännande och roliga produkten till konsumenter i Sverige, säger Gabriella Björklund, Brand Manager Coca-Cola AB. Utöver #What The Fanta släpper även Coca Cola AB nya smaken Coca-Cola Light Twisted Strawberry som beskrivs som en uppfriskande och sockerfri Coca Cola med smak av jordgubbar och citrongräs.

1 av 5