Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Skapa din egen Marabou – bästa tävlingen för alla chokladälskare

Skapa din egen Marabou – bästa tävlingen för alla chokladälskare
Älskar du choklad men tycker att det fattas något extraordinärt i chokladhyllan i matvarubutiken? Nu har du chansen att skapa din egen drömchokladkaka i en ny stor tävling som Marabou håller i.

Hallå där, tycker du att choklad är livet? Då kan vi berätta en riktigt rolig nyhet för dig. Från och med den 2 januari har du (och resten av svenska folket) chansen att skapa din egen smak på Marabous choklad genom en interaktiv kampanjsida. Jo, det stämmer faktiskt!

För första gången någonsin bjuder Marabou in till att ta fram nya smakkombinationer på deras chokladkakor via sin kampanjsida skapadinegensmak.marabou.se. Där får du välja upp till tre av 64 ingredienser för att sätta smak på just din drömchoklad. Samtidigt är du med och tävlar om att just din smak ska bli verklighet i butikshyllorna.

– Vi har jobbat otroligt länge med att få göra verklighet av detta. Vi vet att det finns ett helt gäng kreativa smakgenier bland alla chokladälskare där ute, och vi ser fram emot att ta del av deras innersta maraboudrömmar, säger Niklas Larsson, varumärkesansvarig på Marabou.

I tävlingen bedöms du på din kreativitet, både när det kommer till vad du väljer att smaksätta din choklad med, och vad du väljer att döpa den till. Bland alla tävlande står tre lyckliga vinnare, vars chokladkakor blir verklighet under 2021.