Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Sia släpper vegansk glass i fyra olika smaker

Sia släpper vegansk glass i fyra olika smaker
Nu följer Sia Glass efter många av sina konkurrenter och lanserar även de vegansk glass. Glassen går under namnet ”Ice Dream” och är helt mjölk-, soja- och laktosfri.

Ben & Jerrys har gjort det, GB har gjort det och nu är det också Sias tur. Att göra vadå tänker du? Jo, att släppa vegansk glass såklart! I ett pressmeddelande säger Stefan Carlsson, VD på Sia Glass att de lanserar ett helt nytt varumärke med vegansk glass som smakar lika gott som deras gräddglass.

– För alla som väljer veganskt har vi en underbar nyhet. Ice Dream är 100% vegansk glass med 200% smakupplevelse, säger Stefan i pressmeddelandet och fortsätter:

– Vi vill ladda varumärket med kvalitet. Tre av fyra smaker är baserade på en mycket fin, mjuk och fyllig kokosgrädde från Sri Lanka. Sedan har vi smaksatt med fler råvaror av hög kvalitet. Chokladen är exempelvis Cocoa Horizons-certifierad, vilket innebär att det är hållbart producerad kakao från plantage till färdig produkt.

Läs också: Magnum släpper äntligen sin första veganska glass

Den veganska glassen Ice Dream är helt mjölk-, soja- och laktosfri. Glassen kommer i halvlitersförpackningar och finns i de fyra smakerna saltkaramell med mandel, kokospassion, saltlakrits samt choklad.

Läs också: GB gör fikaglass med smak av kladdkaka och hallongrotta