Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

SIA Glass nya smaker och ekologisk fryspizza

SIA Glass nya smaker och ekologisk fryspizza
Goda produktnyheter för gottegrisar och den som vill göra matlagningen lite enklare. Mitt kök tipsar här om nyheter från bland annat Coops godishyllor, SIA Glass somriga smaker och frysmatjätten Picards nya gröna sortiment.

Glass äter vi gärna året om och varje vår lanserar glassjättarna sina nyheter i frysdiskarna. SIA Glass presenterar förutom glassbåt med hallon- och saltlakritssmak, en pinnglass med smultron och vit choklad, flera smaker i sin kategori ”Vår finaste”. Bland annat hittar du gräddglass med smak av lönnsirap och smakrika valnötter, lemoncurdglass med en citronfylld kräm och maränger och chokladglass med tryffelsås och mjuka tryffelbitar.

– Vi vill skapa världens bästa glass och det har vi gjort med hjälp av noggrant utvalda råvaror av högsta kvalité. Vår finaste glass helt enkelt, säger Dan Bengtsson, Marknadschef på SIA Glass, i ett pressmeddelande.

Glassarna finns i butik från vecka 12.

Sugen på söt dryck med mindre socker? Capri Sun kommer nu i svartvinbärs- och äppelsmak.

– Allt fler konsumenter efterfrågar dryckesalternativ med mindre socker. Vi är därför väldigt glada att lansera Capri-Sun Blackcurrant&Apple till de som inte vill kompromissa med god smak men föredrar alternativ utan tillsatt socker, säger Fatima Nitz, Senior Manager Capri-Sun, på Coca-Cola European Partners i Sverige, i ett pressmeddelande.

Produkten finns i butik i mitten av april.

Allt fler väljer gelatinfritt godis. För den som vill testa nytt lördagsgodis finns nu fler smaker att välja mellan hos Änglamark.

– Den veganska livsstilen är en stor trend som växer i alla kategorier. Även veganska produkter inom godissegmentet ökar starkt och det är därför roligt att vi kan utöka Änglamarks sortiment med tre riktigt goda nyheter, säger Åsa Wickholm chef egna varumärken Coop.

Godiset kommer i smakerna Fruktgodis, Fruktskum och Colaflaskor i påse om 100 gram och innehåller inga animaliska råvaror.

Franska Picard som specialiserat sig på fryst mat utökar sitt sortiment av ekologiska varor. Nyheter i frysdisken är bland annat ekologisk pizza, mango, galetter och klyftpotatis.

Lagom till grillsäsongen satsar Quorn på vego-burgare ”Chicken Style”. Den landar i butik vecka 16.

Läs också: Så får du köket att blomma med 10 snygga köksprodukter

Läs också: Ballerinakexfyllning på tub och andra nyheter hittar du här