Logga in här

Sättet du äter ditt ballerinakex avslöjar din personlighet

En högst ovetenskaplig forskningsstudie har kommit fram till att sättet du äter ditt ballerinakex på avgör din personlighet!
ballerinatest

Foto: Orkla

Här är tio sätt att äta ballerinakex på. Kolla vad just ditt sätt säger om din personlighet!

1. Hela kexet på en gång
Du är impulsiv och gör nya saker innan du hinner tänka efter. Plånboken gapar ofta tom till följd av din levnadsglada livsstil. ”Pengar är till för att slösas” eller ”livet är till för att levas” – är ditt motto. Personerna i din omgivning uppfattar dig som spännande, bekymmerslös och på gränsen till galen. När du var liten drömde du om att bli rockstjärna!

2. En tugga i taget
Du är totalt fantasilös och äter ditt ballerinakex precis på samma sätt som miljontals andra, men det gör dig ingenting. Du är trygg, stabil och älskar traditioner. Helst vill du att livet ska se precis likadant ut för all framtid.

3. Långsamma och små metodiska tuggor där du studerar resultatet efter varje tugga
Du är noggrann, följer alltid regler och är livrädd för stök och smuts. I skolan hade du högsta betyg. När du räckte upp handen för att svara på lärarens frågor sträckte du på dig så mycket som du kunde för att ingen i klassen skulle missa att du visste svaret. I dag är du troligtvis chef på ett mellanstort företag.

ballerinakex

4. Små små minimala och frenetiska knappringar
Du är en arbetsnarkoman som konstant tar på dig alldeles för mycket jobb. Detta leder till att du ofta ser ut som ett nervrak med stirrig blick. Om någon frågar hur du mår får du ett utbrott. Du behöver en lång semester illa kvickt!

5. Doppad i någon vätska, exempelvis mjölk, kaffe eller saft
Du älskar mysiga stunder och bjuder alltid över nära och kära på middag eller fika. Detta gör dig extremt omtyckt bland dina vänner!

6. I två delar – först underdelen med nougat och sedan överdelen
Du skjuter alltid upp allt som är jobbigt och börjar i stället med det som du tycker är roligast. Därför drabbas du flera gånger i veckan av panik när du upptäcker att du som vanligt inte kommer hinna bli klar i tid.

ballerinakex

7. Endast nougaten – sedan kastar du resten av kexet
Du är en rak och ärlig person som inte slösar tid med att göra något som inte intresserar dig. Din framåtanda kommer att leda dig till toppen av näringskedjan! På vägen dit kommer du dock förlora alla som någonsin älskat dig.

8. Enbart kexet – inte nougaten
Du blev i unga år sårad av din första kärlek och avstår nu från livets alla godsaker som får det att pirra till i magen. Du är helt enkelt livrädd för att bli sviken igen – tänk om nougaten inte skulle vara lika underbar som du en gång tyckte!

9. Du slickar endast på kexet
Du är kompisgängets spirituella person som alltid pratar om att du varit en hund i ett tidigare liv. Du är öppen för att testa nya saker och skäms aldrig för något!

ballerinakex

10. Jag tycker inte om ballerinakex
Du älskar att göra tvärt emot alla andra och går alltid klädd i omaka strumpor. Om någon ber dig att sänka när det kommer en hysterisks låt på radion är du inte sen med att höja volymen och förklara att du tycker låten är det bästa som hänt sedan bakmaskinen lanserades.

11. I två delar – först överdelen och sedan underdelen med nougat
Du är en ordningsam person som sällan stressar upp dig. Dock unnar du dig ingenting innan du har bockat av alla punkter på din ”att göra-lista”. Detta leder till att personer i din närhet ofta påpekar att du borde slappna av lite mer och knäppa upp översta knappen på skjortan. Du lyssnar självklart inte på detta – du älskar att inte ha några mer måsten när det väl är dags för att njuta av livet!

Ps. Fredrik Reinfeldt verkar vara nummer 2.

Fredrik Reinfeldt Ballerinakex

Foto: Orkla

Läs också: Pizzan du äter avslöjar din personlighet
Läs också: Så gör du de snyggaste isbitarna

Källa: Skrattnet.se
Text: Johan Blomquist