Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Salted caramel, cream cheese och brända mandlar – 3 julnyheter från Estrella

Salted caramel, cream cheese och brända mandlar – 3 julnyheter från Estrella
Sedan flera år tillbaka brukar Estrella släppa sina klassiska julostchips lagom till vintermånaderna och julmyset, men i år väljer de att slopa dessa i förmån till andra spännande smaker – och framför allt, andra spännande snacks.

När ingenting blev som det skulle det här året och eventuella julmarknader är ett minne blott ( i alla fall för i år och vad vi vet just nu) så kommer räddningen i snackshyllan. Brända mandlar är en älskad vintertradition med en värmande doft som inte går att ta miste på när man ofta besöker dessa julmarknader. Nu har Estrella valt att lyfta den traditionen till snackshyllan genom att blanda brända mandlar tillsammans med salta jordnötter i en påse.

Utöver nötterna så släpper Estrella även nya andra snacksnyheter. Den första är ”Salted caramel”-chips, krispiga chips med smak av lätt saltad gräddkola, samt spröda stjärnor med mild och krämig smak av cream cheese. Det sägs att alla goda ting är tre, något som återstår att se när det är dags att prova julnyheterna när de släpps i butik den 2 november.

Kommer du att sakna julostchipsen – och är du redo för att testa någonting nytt för i år?