Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Rädisor – 8 anledningar att äta det ofta

Rädisor är inte bara fräscha och goda utan har också en mängd bra egenskaper för såväl inre som yttre välmående. Rädisor är perfekta i matlagningen, som snacks eller som den färgglada pricken över i:et på salladen. Här får du 8 anledningar att njuta av rädisor!
Förhindrar virusinfektioner

Förhindrar virusinfektioner

Rädisor är fulla av C-vitamin och zink, vilka båda bidrar till att stärka immunförsvaret. C-vitaminen angriper virusen och förstör dem innan de får en chans att föröka sig, och bekämpar bakterier och fria radikaler tills de är döda.

3 av 8

Läs också: 5 anledningar att äta mer ingefära – se här!

Läs också: Så odlar du grönsaker och örtkryddor på balkongen

Text: Maria K Broman

Källa: Livelovefruit.com