Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Rädisor – 8 anledningar att äta det ofta

Rädisor är inte bara fräscha och goda utan har också en mängd bra egenskaper för såväl inre som yttre välmående. Rädisor är perfekta i matlagningen, som snacks eller som den färgglada pricken över i:et på salladen. Här får du 8 anledningar att njuta av rädisor!
Rensar bihålorna

Rensar bihålorna

Rädisor är bra på att ta bort slem och rensa bihålorna. Har man överdrivet mycket slem är det ett tecken på att kroppen inte mår bra. De två livsmedel som orsakar överdriven slemuppbyggnad är mejeriprodukter och vete, så äter du mycket av dessa livsmedel, börja äta rädisor!

2 av 8

Läs också: 5 anledningar att äta mer ingefära – se här!

Läs också: Så odlar du grönsaker och örtkryddor på balkongen

Text: Maria K Broman

Källa: Livelovefruit.com