Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Rädisor – 8 anledningar att äta det ofta

Rädisor – 8 anledningar att äta det ofta

Rädisor är inte bara fräscha och goda utan har också en mängd bra egenskaper för såväl inre som yttre välmående. Rädisor är perfekta i matlagningen, som snacks eller som den färgglada pricken över i:et på salladen. Här får du 8 anledningar att njuta av rädisor!
Förbättrar matsmältningen

Förbättrar matsmältningen

Rädisor är rika på kostfibrer och hjälper till lindra magproblem och tar hand om tarmarna. De löser upp mat som fastnat i tjocktarmen vilket är bra för kroppen.

1 av 8

Läs också: 5 anledningar att äta mer ingefära – se här!

Läs också: Så odlar du grönsaker och örtkryddor på balkongen

Text: Maria K Broman

Källa: Livelovefruit.com