Logga in här

Pizzan du äter avslöjar din personlighet

Alla har vi vår egna favorit när det kommer till pizza. Nu visar en ovetenskaplig studie att valet av pizza säger mer om dig än du tror! Vilken pizza beställer du?
1. Egenkomponerad
Du skapar din pizza själv vilket visar tecken på stor kreativitet. Du har storslagna planer i livet och låter ingen annan säga åt dig vad du ska göra. Om någon i din närhet säger ”det där går aldrig” – då är du inte sen med att försöka visa det motsatta!
egentillverkad pizza

Foto: Fotolia

2. Kebabpizza
Du är i grunden en sportig person som alltid sett dig själv som morgondagens stora stjärna inom din idrott. Någonstans längs vägen kom dock en skada eller en våg av extrem motivationsbrist och satte stopp för din idrottskarriär. I dag nöjer du dig med att titta på idrott framför din tv tillsammans med en rykande färsk och härlig kebabpizza!
Kebabpizza

Foto: Fotolia

3. Vesuvio
Du tycker att lagom är bäst och gillar när saker är som de alltid har varit. Om någon föreslår att du ska testa något nytt i livet behöver du inte många sekunder innan du rynkar på näsan. Visst, tanken låter lockande först – men du har ju redan en vardag som fungerar och gör dig näst intill lycklig!
Vesuvio

Foto: Fotolia

4. Capricciosa
Du älskar klassiker i alla dess former och missar aldrig Kalle Anka på julafton. Du har ett bra självförtroende och är en mycket social person. Några gånger per år funderar du på att komma igång med träningen. Det slutar alltid på samma sätt. Du frågar dig varför – man duger som man är och capricciosa är ju så gott!
Capricciosa

Foto: Shutterstock

5. Hawaii
Året om längtar du till varmare breddgrader och finkammar ständigt webbens alla resesajter i jakten på nästa resmål. Du har dock en tendens till att ofta boka hotell som liknar varandra då du inte känner dig helt bekväm med att ta ut svängarna allt för mycket. Sovsal finns absolut inte på världskartan!
hawaii

Foto: Shutterstock

6. Margherita
Pizza är egentligen ingenting för dig. Du lagar hellre din egen mat och köper endast pizza på torsdagar efter att du har storhandlat. När du väl kommer till pizzerian är du i regel stressad och har tankarna på helgen. Menyn med hundratals pizzavarianter har du absolut inte tid att läsa. Därför beställer du exakt samma pizza som du beställt sedan barnsben!
Margherita

Foto: Shutterstock

Läs också: Sättet du äter ditt ballerinakex avslöjar din personlighet
Läs också: Pizza – fantastiska tips och recept

Text: Johan Blomquist