Logga in här

Ostbågar – så håller du dem krispiga

Ostbågar – så håller du dem krispiga

Vad föredrar du – krispiga eller sega ostbågar? En liten fråga kan tyckas men faktum är att konsistensen på ostbågarna delar ostbåge-älskarna i två läger – de som föredrar dem krispiga och de som föredrar dem sega. Det finns till och med ett enkelt sätt för att få de krispiga ostbågarna att bli sega – en metod som alla anhängare av sega ostbågar mottar med glädje.

Till glädje för alla älskare av krispiga ostbågar så finns det också ett sätt för att se till att krispigheten behålls så länge som möjligt. Och det är inte så svårt…

Hur man gör? Man använder sig av locket på en vanlig Treo-tub eller C-vitamins-tub! Lägg den i påsen med ostbågar så håller sig krokarna krispiga och fräscha mycket längre. Det är inte svårare än så.

Hur det funkar? I locket finns en fuktsugande gel som smidigt tar bort fukten ur påsen – det gör att ostbågarna håller sig fräscha och krispiga betydligt längre.

Det bästa av allt – det funkar på chips också!

Nu kan såväl anhängare av sega ostbågar som anhängare av krispiga ostbågar få det precis som de vill.

Nu återstår bara frågan om man ska säga ostbågar eller ostkrokar. Men det tar vi nästa gång!

Läs också: Vill du i stället ha sega ostbågar? Missa inte det här smarta knepet