Om tidningen Mitt kök

Prenumerera
Du får minst 60 läckra recept i varje nummer, spännande reportage om matentusiaster runt om i landet och smarta tips om säsongens bästa råvaror – och din matlagning blir garanterat roligare!
Dessutom får du titta in i köket hos kända personer, följa med på spännande matresor och få värdefulla tips om prylarna som gör det ännu roligare att laga mat! Med Mitt köks goda recept lyckas du varje gång!
Vill du testa på en prenumeration till extra bra pris? Signa upp dig snabbt och enkelt här!
Utgivningsdagar 2020*
- 18 mars: påsk – största mathelgen, med lax, ägg, godis, tårtor, buffé, vin, öl…
- 29 april: vårfest med grillat, primörer, sötsaker, rabarber, sparris, vin, öl.
- 5 juni: midsommar med jordgubbar, sill, glass, grillat, potatis, vego, vin, öl.
- 22 juli: sommar med kräftskiva, bär och frukter, fika, glass, sill, grill, sallader, sommarmat, vin, öl.
- 30 september: höst med äpple, skaldjur, svamp, grytor, vin, öl.
- 25 november: jul med skinka, pepparkakor, bakat, sill, must, julbord, godis, vin, öl.
*med reservation för ändringar.
Kundtjänst
Har du frågor kring din nuvarande eller kommande prenumeration? Vänligen kontakta vår kundtjänst här!
Redaktionen
Vill du komma i kontakt med redaktionen som jobbar med tidningen Mitt kök? Vi tar gärna emot synpunkter, tips och förslag av alla dessa slag.
Erik Thorsell | Redaktör, Tidningen Mitt kök
erik.thorsell@expressen.se
