Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
 • Spara obegränsat antal recept
 • Ladda upp egna recept
 • Kommentera recept

Logga in här

Nyttiga juicer – recept på fyra enkla godingar

Nyttiga juicer – recept på fyra enkla godingar
Nyttiga juicer som är enkla att göra. Underbart gott och toppen för kroppen. Här är recept på 4 nyttiga juicer som går snabbt att göra.

Juice du gör hemma är oftast både nyttigare och billigare än den du köper. Du vet exakt vad du har i och du bestämmer själv hur stor del frukt och grönsaker din juice ska bestå av. Dessutom är det enkelt att variera din juice när du själv gör den – kanske har du en citrusvecka, en grönkålsvecka eller granatäppelvecka? Juicer med starka färger som piggar upp både kroppen och knoppen.
För att komma igång och få inspiration till vad din nyttiga juice kan innehålla tipsar vi här om fyra enkla juicer som är en fröjd för ögat och smaklökarna. Juice som stärker immunförsvaret, som får dig att piggna till och snabbt känna dig lite starkare.

FYRA ENKLA JUICERECEPT

Grön
2 päron
1 selleristjälk
1 näve mynta ca 20 g
1 lime

Gul
en halv ananas1 gurka
1 äpple
2 centimeter färsk ingefära

Orange
10 physalis
1 morot
1 apelsin
1 näve mynta, ca 20 g

Röd
2 granatäpplen

Läs också: Goda recept på chiasmoothie

Läs också: Lätta smoothies – enkla att göra

2 kommentarer om "Nyttiga juicer – recept på fyra enkla godingar"
 • Gina Ann-Christine Bäckman
  Gina Ann-Christine Bäckman

  Hej men du har glömt tala om vilka maskiner som du gör med! Vore tacksam om ni kunde beskriva det. Hälsningar från en som undrar.

 • Clas Engström
  Clas Engström

  Så kallade slow juicer maskiner är alltid bättre än de som använder centrifug teknik. Googla på slow juicer och välj den maskin som passar dig bäst. Ju helare frukter mm man kan mata maskinen med desto bättre.