Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Nu släpps Polly med smak av svenskt fika

Det klassiska godiset Polly kommer nu med smak av svenskt fika. Företaget släpper godis med smak av kladdkaka, blåbärspaj med vaniljsås och kanelbulle.

Gott och blandat kommer med ny smak. Den innehåller nya smaker av det populära godiset ”Fizzy”, det är bland annat smak av citron, persika och vattenmelon som tillkommer.
Nu kan du äta godiset Polly med smak av svenskt fika. Välj mellan kladdkaka, blåbärspaj eller varför inte kanelbulle?

Det klassiska godiset Polly kommer nu med smak av svenskt fika. Företaget släpper godis med smak av kladdkaka, blåbärspaj med vaniljsås och kanelbulle.

– Svenskarnas kärlek till fika är stor och verkar bara växa sig starkare och starkare. Fikan är en del av att lyxa till vardagen och Polly for a Swedish Fika blir ett komplement eller alternativ till vårt traditionella fikabord, men med samma goda smaker, skriver Polly i ett pressmeddelande.

Från vecka 19 hittar du de nya smakerna i butik.

Gott och Blandat får ny smak

Nu kommer det en ny smak av Gott och Blandat, nämligen Fizzypop och company. Godisblandningen innehåller nya smaker av det populära godiset ”Fizzy”, det är bland annat smak av citron, persika och vattenmelon som tillkommer.

– En av Malacos populäraste produkter är just Fizzypop och vi märker att många konsumenter gillar ”fizzy”-smaker. Därför är det väldigt roligt att lansera en produkt som möter denna efterfrågan, säger Susanne Harde på Malaco enligt pressmeddelandet.

Från vecka 19 hittar du det nya godiset i butik.

Annons: