Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Nu lanserar Max veganska milkshakes – så smakar de

Nu lanserar Max veganska milkshakes – så smakar de
Drömmen om en vegansk milkshake har blivit sann. Max presenterar nu sina nya shakes som är helt växtbaserade och alltså veganvänliga. Vi på Mitt kök har provsmakat och satt betyg!

Sommaren är (nästan) här och visst blir man sugen på något svalkande. Tur då att Max bjuder på en trevlig överraskning i form av helt nya milkshakes som är hundra procent veganska. Deras nya shakes görs på kokosmjölk och kokosfett och passar den som inte äter animalier.

Läs också: Här är årets glassnyheter från Hemglass

Dryckerna kommer i smakerna jordgubb, choklad och vanilj och tanken är att de ska ersätta de gamla varianterna som görs på grädde och mjölk. De har även tagit fram lyxhsakes med smak av blåbär, jordgubbar och päron. Päronshaken finns att köpa fram till vecka 20, därefter kommer den bytas ut mot en ny tillfällig smak. Lyxshake kommer att gå att få med vanlig komjölk framöver för den som vill.

Så här tycker vi på Mitt kök

Vi på redaktionen har testat samtliga shakes förutom lyxshake med päron och vi ger dem toppbetyg, fem av fem. De är söta, fräscha och riktigt goda. Vi hade aldrig kunnat gissa att de var veganska.

Läs också: Stort test av vaniljglass – 17 populära sorter

Då kommer de att börja säljas

I maj kommer Max nya milkshakes att säljas på prov. Först ut att sälja drycken är restaurangen vid Hötorget, sedan följer restaurangerna i Luleå city, Umeå city, Uppsala city, Ullevi i Göteborg och Malmö city. Om kunderna gillar produkterna kommer de att börja säljas på samtliga restauranger till sommaren.