Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Nu kan du få hemleverans av godis

Akut godissugen? Nu kan du få sötsaker levererat till dörren.
Välj mellan olika sorters godis, chips och andra snacks.
Nu kommer du att kunna få godis och chips levererat till dörren. Godisbutikskedjan Hemmakväll kommer nu att köra ut sina produkter till godissugna som inte vill lämna hemmet, enligt ett pressmeddelande. Bor du i städerna som är först ut med konceptet?

Den som är sötsugen behöver inte lämna hemmet för att få sitt lystmäte. Redan nu erbjuder MatHem, hemleveranser av lösviktsgodis. Nu satsar också godisbutikskedjan Hemmakväll på hemleveranser.

– Det känns självklart att vi ska ha hemleverans”, säger Dennis Dahlberg från Hemmakväll i ett pressmeddelande.

Men du kommer inte att kunna välja varje bit för sig. Hemmakväll har valt att tillhandahålla färdigsorterade lösgodisförpackningar med olika smakteman.

Läs också: Svenskarnas favoritgodis – topplista

Inte tillgängligt för alla
Men det är inte alla som får tillgång till godisleveranserna.

– Initialt testar vi konceptet i Västerås och Norrköping. Allt måste fungera perfekt. Därefter har vi ambitionen att erbjuda hemleverans genom hela butiksnätet i Sverige”, fortsätter Dennis Dahlberg i pressmeddelandet.

Läs också: Godis – åtta anledningar att sluta äta det 

Utkörningen kommer att skötas av Onlinepizza, en internettjänst för beställning och hemleverans av mat och dryck.

– Vi har byggt upp en komplett infrastruktur för att effektivt kunna hantera beställningar och leverans av mat. Samarbetet med Hemmakväll innebär att vi breddar vårt erbjudande. Detta är viktigt för oss både strategisk och utvecklingsmässigt”, säger Daniel Strömberg, vd för Onlinepizza i pressmeddelandet.