Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Nu kan du dricka gin och tonic med Hubba Bubba-smak

Nu kan du dricka gin och tonic med Hubba Bubba-smak
Gillar du att ta en drink då och då, och är kanske en klassisk Gin & Tonic favoriten? Då kan du göra din G&T med en rejält nostalgisk twist nästa gång!

Minns du barndomens tuggummi med den typisk söta smaken? Lärde du dig blåsa tuggummibubblor med favoriten Hubba Bubba? Då är det här en nyhet just för dig!

Läs också: Pålägget för dig som älskar gin 

Nostalgisk smak

Det är det brittiska företaget Sweet Little Gin som nu lanserar den bubbelgumssmakande likören Bubblegum Gin, som lovar att kombinera den vuxnes faiblesse för gin med nostalgisk smak av Hubba Bubba som de allra flesta nog minns från barndomen.

Tillverkaren rekommenderar att man serverar sin Bubba Hubba-gin med ”lemonad eller tonic med massor av is, jordgubbar och mint”, För den som vill vara lite extravagant kan man tillsätta en skvätt av sitt bubbelgumsgin i ett glas med bubbel.

Läs också: Här är kaffet för dig som älskar whisky

Brittiskt bubbelgumsgin

Bubba Hubba Bubblegum Gin säljs i Storbritannien på webbsidan Ginspiration, och kostar motsvarande cirka 345 kronor. För den som är svag för söt, smaksatt gin finns även smakerna Jammy Dodger, Custard Cream och Very cherry baked well. Ginlikörerna säljs under begränsad tid.

Källor: Pretty52, Ginspiration.