Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Nu kan drömjobbet som chokladprovare bli ditt

Nu kan drömjobbet som chokladprovare bli ditt
Alla chokladälskare se hit! Nu kan du kamma hem drömjobbet som chokladtestare i Mondelez Internationals fabrik i England – och än är det inte försent att söka jobbet!

Tänk att få äta choklad VARJE dag, och att dessutom ha det som arbete. Tycker du att choklad är något av det bästa som finns och är du trött på ditt jobb? Då har du chansen att kamma hem drömjobbet som chokladtestare i Mondelez Internationals chokladfabrik i Wokingham i England.

Läs också: 8 goda skäl att äta mer choklad

Ät Oreos – och få betalt för det

Jobbet innebär att du får testa alla nya chokladprodukter, med märken som Oreo, Cadybury och Green & Black. Arbetet kommer innebära att du jobbar i ett team på 12 personer där ni allihop får provsmaka choklad och chokladrycker innan det är dags för produkterna att lämna fabriken och för att sedan landa i butiker i över 150 länder. Det kanske låter som en enkel match men det krävs mer än att bara mumsa i sig choklad varje dag, man ska dessutom prova hur de egentligen smakar, texturen och hur de smälter i munnen.

Läs också: Stort test av mjölkchoklad – se vinnaren här!

Fått över 6000 ansökningar

Förra året lade Mondez International ett liknande jobb och fick in över 6000 ansökningar från hela världen. Känner du att det kan vara ett jobb för dig? Då gäller det att vara snabb då sista ansökningsdag är den 8 mars.

Du hittar jobbet här.