Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Nu blir godiset Hallonlakritsskalle en chokladkaka

Här är alltså Bubs nya chokaldserie - Chokskalle!
Den nya chokladserien kommer i smakerna hallon/lakrits, banan/kola och jordgubb/kola.
Favoriten Hallonlakritsskalle har blivit med choklad. För nu släpps den populära godissorten som chokladkaka i flera olika varianter under namnet Chokskalle. Frågan är om Sveriges godisfantaster kommer att älska nyheten. Vad tycker du?

Svenska folket älskar sitt godis, och en av favoriterna är Hallonlakritsskalle, som också är en riktig storsäljare. Nu släpper företaget bakom godiset, Bubs, en nyhet som förmodligen kommer att intressera många godisälskare. För redan nu finns Chokskalle ute i dagligvaruhandeln och servicehandeln.

Det är en helt ny chokladkaka formade som skallar i belgisk mjölkchoklad. Inuti varje skalle finns en fyllning som kommer i smakerna Hallon/Lakrits, Banan/Kola och Jordgubb/Kola. Samtidigt vill Bubs påpeka att den nya chokladen inte är Hallonlakritsskallar som är chokladdragerade, utan choklad med kolabaserade och mer krämiga fyllningar.

– CHOKSKALLE är långt ifrån det vanliga du annars hittar i chokladhyllan, säger Henrik Elfwing, VD på BUBS Godis.

Om även Chokskalle blir en succé på godismarknaden återstår att se – i slutändan är det trots allt alltid godisälskarna som bestämmer!

Läs också: Här är Sveriges mest populära lösgodissorter

Läs också: Så gör du isglass på Hallonlakritsskalle

Annons: