Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Mitt kök-redaktionen

Mitt kök-redaktionen

Mittkök.se är en härlig och inspirerande matsajt som vänder sig till alla som gillar att mat, dryck och bakning. Kontakta oss på redaktionen om du har frågor eller synpunkter om webbplatsen.

Jorunn Amcoff | Webbredaktör, mittkök.se
jorunn.amcoff@expressen.se

Foto: Thomas Engström

Jorunn älskar smulpaj – om det är blåbär eller äpple under är mindre viktigt – huvudsaken att det är mycket av allt – gärna serverad med en riktigt kall vaniljsås. Matlagningen sker sällan med recept utan kryddar med det som känns bra – ibland blir det succé ibland blir det mindre lyckat…

Christofer Bernestål  | Webbredaktör, mittkök.se
christofer.bernestal@expressen.se

christofer bystršm, magasin, extra, mode, tv14. byline till expressen. foto johan jeppsson expressenChristofer älskar att laga mat (om han får vara ifred). Alltifrån vegetarisk risotto till palt med fläsk eller anka, potatisfondant och tranbärssås. Mest kärlek i köket får just såsen. Han hävdar bestämt att en vitvinssås med hög citronsyra är världens godaste sås. Det är odiskutabelt.

Beatrice Lindholm | Redaktör, mittkök.se
beatrice.lindholm@expressen.se

Beatrice-Lindholm

Beatrice föredrar att baka framför att laga mat, men älskar att äta! Är lite extra svag för chokladbollar med extra mycket kaffe och kakao, och ett nybakat bröd slår alltid godis och chips med hästlängder.