Logga in här

Magdalena Graaf fick förlossningstårta

Magdalena Graaf fick förlossningstårta
Magdalena Graaf firades med oväntad tårta i trettonhelgen. Hannah Graaf hade ordnat babyshower för sin gravida syster och hade till festen beställt en annorlunda tårta. – Precis min humor, skriver Magdalena Graaf i sin blogg.

Babyshower blir allt vanligare i Sverige och en överraskades med en sådan är bloggaren Magdalena Graaf. På trettondagen hade vännerna fixat en fest för Magdalena som tillsammans med kärleken Filip Larsson väntar parets andra barn. Den nya familjemedlemmen, en pojke, beräknas nedkomma i slutet av februari.
– Jag blev helt tagen på sängen!!!! Babyshower! Med världens härligaste tjejer, skriver Magdalena Graaf på Instagram.
Till välkommen nya bebis-festen, som arrangerats av Magdalenas syster Hannah, bjöds det på cupcakes med sovande bebis-figurer och en förlossningstårta. I bloggen hyllar Magdalena vännerna som närvarade vid festen och särskilt glad var bloggaren över tårtan.
– Allra bäst var ju tårtan haha!!, skriver Magdalena i bloggen.
Tårtan, som föreställer ett underliv under förlossning, hade Hannah beställt av Nathalie på Candytastee. Härifrån har bland annat Bingo Rimer och Katrin Zytomierska beställt tårta till sonen Rambo. Även författaren Camilla Läckberg firade kärleken Simon med en tårta från Candytastee.

Läs också: Prins(sess)tårtor – underbart goda recept på klassiska tårtan

Bilden kommer från Magdalena Graafs Instagram

Text: Jorunn Amcoff