Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Lyxig tävling – vinn en heldag i Estrellas chipsfabrik

Lyxig tävling – vinn en heldag i Estrellas chipsfabrik
Lever du för fredagsmys? Då kan vi meddela att snacksföretaget Estrella nu utlyst kanske världens roligare tävling för för den som vill dyka ner i ett hav av chips.

Är chirre och dirre det bästa du vet? Lever du för chipsmiddag? Tycker du om fredagsmys?  Då borde du läsa vidare. Snacksföretaget Estrella släpper nämligen kampanjen ”Jakten på Guldbiljetterna” som är en tävling i sann ”Kalle i chokladfabriken”-anda där de gömt 10 stycken guldbiljetter i 10 slumpade chipspåsar. Den som hittar en guldbiljett i sin chipspåse vinner ett besök i Estrellas chipsfabrik i Göteborg och får dessutom ta med sig en minst lika chipsgalen kompis. Utöver resan får vinnaren också en årsförbrukning snacks hem till sig. Snack(s)a om galet!

Foto: Estrella

Dock gäller det inte alla Estrellas chipssorter. Om man vill ha en chans att hitta de åtråvärda guldbiljetterna så är det saltade potatischips, grillchips och sourcream & onion-påsarna man ska leta rätt på och hålla tummarna för att just den man köper tar en raka vägen till chipsfabriken i Göteborg.
– Det blir ett spänningsmoment att öppna en chipspåse och lika spännande för oss att öppna portarna. Vi vet ju inte heller var biljetterna finns eller vem som hittar en, säger Estrellas marknadschef Sofi Randén.