Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Kylbox – guide till bästa kylboxarna till semestern

Kylboxar finns i en mängd varianter och storlekar. Några kyler din mat med hjälp av kylklampar, andra håller kylan med hjälp av 12 V i till exempel bilen. För att få hjälp på vägen att välja en kylbox som passar just dina behov kommer här en guide för att göra valet enklare.
Asaklitt 31-8215

Asaklitt 31-8215

Mått: BxDxH 39 x 28,5 x 42,5 cm

Rymmer: 20 L

Vikt: 3,9 kg

Kommentar: Kylbox som drivs med 12 V och har en LCD Display som visar temperaturen. Kyler ca 15-18 °C under omgivande temperatur och kan värma upp till max 65 °C.

Pris: Bästa priset på den här kylboxen just nu – se Prisjakt

Foto: Asaklitt

1 av 6

Läs också: Så ska du packa kylväskan – 5 smarta tips

Läs också: 10 fina termosar till utflykten

Källa: Allt om Bilar, Clas Ohlson

Hur stor box behöver du/ni? Är det för en dagsutflykt eller ska den rymma mat för ett par dagars camping?

Var ska du förvara boxen? En del upplever att el-boxarna låter en hel del när det laddas vilket kan vara störande om den står i anslutning till sovutrymme. En starkt lysande display kan vara både ett plus och ett minus om den lyser upp ett rum man försöker mörklägga för natten.

Hur ser locket ut? Är det tättslutande så att den hushåller med kylan även efter att den varit ansluten till el? Bra att kolla upp ordentligt inför ett köp.

har du rätt kablar för anslutning till uttag i bilen, husvagnen eller inomhus? Det är trist att komma hem med en kylbox som inte kan användas på grund av kabelbrist.

Annons: