Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Kaffe – test av ”fulkaffe” från mackar, McDonald’s, Pressbyrån och Max

Kaffe – test av ”fulkaffe” från mackar, McDonald’s, Pressbyrån och Max
För många är kaffe en viktig ingrediens för att klara av vardagen. När suget blir för stort hastar vi in på första bästa ställe som dyker upp på stan eller längs bilvägen och köper oss en kopp "fulkaffe". Mitt Kök har testat kaffet som serveras på bensinmackar och kiosker. Här är vinnaren.

Jag har valt att kalla kaffet för ”fulkaffe”. Det betyder inte att kaffet per definition måste vara äckligt eller dåligt för det, det har kanske bara inte fått lika mycket omsorg, från till exempel en kunnig barista. Dessutom är det betydligt billigare.

Eftersom jag själv har en viss kunskap om kaffe, och nog bör sorteras under epitetet ”kaffenörd” – så har jag valt att göra ett test av detta kaffe. Kolla listan här under för att se vilket som är bäst.

McDonald's

Cirkapris -liten kaffe: 13 kronor

Omdöme: Ett godkänt kaffe som säkert duger för de som bara behöver en snabb kopp för att slippa huvudvärken. Det smakar inte äckligt men samtidigt inte speciellt gott. Personligen tycker jag att smaken är ganska ledsen – en svår beska som stannar kvar för länge. Dessutom upplever jag en strävhet på tungan efter varje klunk.

Betyg:
1 av 7