Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Höstens mumsiga snacksnyheter

Höstens mumsiga snacksnyheter
Marabou släpper två nya smaker och chipsjättarna OLW och Estrella bjuder på både chips och nötter. Dessutom sneglar vi mot jul med ny smak på juleskum. Låt höstmyset börja!

OLW i samarbete med Maskrosbarn

OLW lanserar tre chipsnyheter lagom till hösten. Tillsammans med organisationen Maskrosbarn har de tagit fram FriendChips & RelationChips med smak av ost, tomat och lök samt havssalt och smör. Organisationen hjälper ungdomar och barn som har det tufft hemma. OLW som är huvudsponsor vill berätta om deras viktiga arbete. Vill du själv bidra till Maskrosbarns arbete kan du swisha ett bidrag till 123 467 34 55, märk din gåva med ”swish”

Den tredje nyheten är Sir Salty Vinegar som för tankarna till brittisk kultur, både i smakkombinationen vinäger och salt och påsens utseende.

Julgott från Cloetta

Även om julen kanske känns långt borta så vet vi redan nu vad årets Juleskum-smak från Cloetta blir, nämligen blåbär. Och inte nog med det, vi kommer även kunna smaska på juleskumsgranar som består av vaniljskum och fruktgelé. Det blir en god jul i år.

Finns i butik från V.42.

Fyra nyheter från chipsfabriken i Göteborg

Nu i dagarna lanserar Estrella fyra nyheter i snackshyllan. I chipsväg är det grovräfflade potatischips med cheddar & sourcream samt grytfriterade Västkustchips med smak av tomat, vitlök, paprika, ost och gräddfil som ska få oss att säga ”mums!”. Självklart måste det även finnas en passande dip till, nämligen en dipmix med smak av rostad paprika. Är du inte så förtjust i chips så kommer chipsjätten även med en nötmix med kokoskanderade jordnötter och mandlar.

Drömmig choklad från Marabou

Efter den senaste lanseringen från Marabou med smak av äppelpaj, är vi nu redo för något nytt. Marabou oreo sandwich består av mjölkchoklad där varje liten ruta innehåller en mini-Oreo. Den andra nyheten är Marabou cookie dough där den klassiska mjölkchokladen fylls med vaniljsmakande kakdeg. På Mitt kök-redaktionen rinner snålvattnet!