Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Här är Marabous chokladkaka-kalender

Här är Marabous chokladkaka-kalender
Vad sägs om en julkalender i form av Marabous mjölkchokladkaka? Nu har den blivit verklighet, med 24 luckor. Fast bara nästan.

En chokladkalender med 24 bitar mjölkchoklad. En riktig dröm för alla chokladälskare. Men det kan bli svårt att bara ta en bit om dagen…

– Vi tycker det är superkul när vi får möjlighet att göra verklighet av våra följares underbara idéer! Att detta inte är en regelrätt chokladkalender är vi väl medvetna om, och vi hoppas och tror att alla Sveriges chokladälskare förstår att vi gör detta med glimten i ögat, säger Niklas Larsson, varumärkeschef på Marabou, i ett pressmeddelande.

Chokladkalender med 24 bitar

Vid första anblicken ser chokladjättens jul-nyhet ut som en julkalender men så är alltså inte fallet. Visserligen innehåller den 24 bitar och den har 24 luckor men ingen av dem går att öppna på traditionellt sätt. Dessutom sitter samtliga bitar ihop, i en enda stor chokladkaka.

Mitt kök hade hoppats på en chokladbit bakom varje lucka, gärna med olika smaker, tänk Schweizernöt bakom lucka ett, apelsinkrokant bakom lucka två osv… men icke.

Kanske kan den här julchokladen ändå konkurrera ut en och annan Aladdinask på årets julbord. Eller vad tror du?

Läs också: Pollys nya julsmak – se här!

Läs också: Här är julmusten med smak av lakrits