Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Fiffig förvaring i köket: Här är allt du behöver

För att maximera upplevelsen i köket är förvaring faktiskt viktigare än vad många kanske tror. Ordning och reda sparar tid och energi samtidigt som överblicken inspirerar i matlagningen.

Marbodal har ett stort sortiment av fiffig förvaring – se alla produkter här.

En av grundstenarna i köket är förvaring. Det är viktigt att ha rum och möjlighet att ställa undan alla redskap för att kunna få utrymme att använda arbetsytorna. Men smart förvaring erbjuder inte bara plats, det ger även struktur. Fiffig förvaring skapar flyt som kan göra stor skillnad när du lagar mat. Om du vet exakt var dina stekspadar, kryddor och bestick finns behöver du inte slösa tid på att leta. Istället går allt som på räls.

Välj och vraka bland smarta lösningar
Det finns en hel del alternativ som tar förvaringen till en helt ny nivå. Marbodal har ett stort sortiment med lösningar som gör att kaos i köket är ett minne blott.

#1: Glöm inte dörrarna
I kylskåp är vi vana vid att det finns förvaring även i dörrarna. Men våra andra skåp då? Istället för djupa skåp där det kan vara svårt att hitta längst in ger det här en överblick av innehållet – direkt innanför dörrarna.

#2: Hissa köksmaskinerna
Det är inte alltid lätt att hitta en självklar plats för portabla maskiner i köket. De kan vara ganska stora och klumpiga och tar upp en hel del av den värdefulla. Det finns ett hörnbänkskåp med hissfunktion som inte bara ger rena bänkytor – det är även en smart lösning som ger köket en professionell touch.

#3: Snyggt i

Många har sina redskap huller om buller i lådorna, vad som helst kan finnas i en och samma låda. Det kanske kan ses som en spännande skattjakt, men till slut är det frustrerande att inte hitta rätt direkt. Legrabox lådinredning skapar ordning och reda i lådorna. Själva inredningen består av lösa och flexibla ramar som, på ett lätt sätt, organiserar innehållet. Det här gör det även möjligt att maximera förvaringsutrymmet.

Här kan du se alla smarta kökslösningar hos Marbodal.