Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Estrella lanserar semmelchips

Estrella lanserar semmelchips
Chips + semla = SANT! Estrella testar våra smaklökar med nya semmelsmakande chips. Mitt kök har provat– läs vårt omdöme nedan.

I flera år har vi sett olika varianter på vår älskade semla komma och gå (du minns väl semmelwrap, korvsemla och semmeltårta?) men nu lanserar Estrella årets kanske mest uppseendeväckande hybrid- semmelchips! De krispiga potatischipsen har fått ett hölje av en kryddblandning som har smak av mandel och grädde.

– Vi älskar själva att testa nya smaker och gillar att vara kreativa med våra produkter och utmana oss själva. Smakglädje är viktigt för oss och detta blev ett roligt sätt för oss att dela med oss av vår passion och göra något extra för alla chips- och semmelälskare, säger Jenny Pira, kommunikatör och digital stateg på Estrella.

Det finns inga planer på att sälja chipsen i butik, men du har chans att vinna en av de unika påsarna på Estrellas Instagram- och Facebooksida.

– Det är ju en väldigt nischad smak på chips som kanske inte går hem hos alla. Vi gjorde därför endast några enstaka påsar tillägnade de som delar vår nyfikenhet och smakglädje. Men intresset blev större än vi trott, så vem vet, kanske lanseras de någon gång i framtiden, säger Jenny Pira.

Mitt kök har testat chipsen:

OMDÖME: Chipsen smakar först lite sött och sedan kommer mandelsmaken innan den välkända potatissmaken träder fram. Det är lite tokigt, men inte helt fel. För att vara semmelchips kunde de dock ha smakat mer semla!