Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Drömkombinationen: Hallonlakritsskalle blir glass

Drömkombinationen: Hallonlakritsskalle blir glass
En av Sveriges absolut populäraste godisbitar Hallonlakritsskalle blir nu glass hos Hemglass. Glassen kommer ha samma form som godisbiten och kommer i smak av hallon och lakrits.

Är du en av alla som älskar Hallonlakritsskalle? Önskar du att det fanns fler varianter än det redan finns på den? Då kommer här en glädjande nyhet! Nu kommer nämligen den populära godisbiten få ännu en ny form – i frysen. Det är godisföretaget BUBS Godis och Hemglass som har slagit sina påsar ihop och sett till att Hallonlakritsskallen även kommer komma ut i glassform inom kort.

Hallonlakritsskalle blir glass hos Hemglass

Den nya glassen ”Glass-skallen” kommer ha smak av hallon och lakrits, ha samma form som det populära godiset och kommer dyka upp hos Hemglassbilen i juni.

– Vi är väldigt stolta och glada att få presentera Glass-skallen tillsammans med Bubs Godis. Vi har jobbat länge för att få fram den perfekta konsistensen och smaken på glassen till Sveriges mest älskade godis. Nu hoppas vi de kan bli Sveriges mest älskade glass också, säger Anders Granath, chef affärsutveckling, Hemglass Sverige.

– Känslan av att köpa lördagsgodis och att stå vid glassbilen är slående lika, även om det handlar om olika typer av produkter. Det känns spännande att ge sig in glasskategorin med en produkt som har alla möjligheter att bli en ny favorit i glassbilen, säger Henrik Elfwing, VD på BUBS Godis.

Omdöme från Mitt Köks redaktion efter att ha smakat glassen:

Barnsligt god glass med krämig konsistens, tydlig och god lakritssmak men hallonsmaken var lite i det mesigaste laget. Kunde även varit lite större storlek på glassen. Betyg 3/5.

Läs också: GB – Här är årets nya glassar 2019

Läs också: Sommarens hetaste glassbåt är här

Läs också: GB tar bort flera populära glassar ur sitt sortiment 2019